IVANČNA GORICA, 1A LOKACIJA + PENTHOUSE 

Cena: 165.000 

Opis nepremičnine

Spoštovani kupci. V samem centru dogajanja v mestu vam STUDIO68 predstavlja slikovito 3 sobno stanovanje v večstanovanjski vili. Vsa potrebna infrastruktura v soseščini z veliko parkiranja na voljo. Pokličite še danes!

65,62 m2, 3-sobno, “penthouse”, zgrajeno l. 2004, 4/4 nad., EI: v izdelavi

 

Penthouse stanovanje v novejši večstanovanjski vili z veliko parkiranja naokoli je od avtoceste, ki vas v 25 minutah pripelje v Ljubljano oddaljeno le 1 minuto vožnje!

Okolica ponuja na eni strani veliko rekreacijskih površin, otroško igrišče ter na drugi strani takojšen dostop do lekarne, pošte, trgovin ter supermarketa. Lokacija omogoča BOLJŠE življenje kot v večjih mestih!

Ko parkiramo tik ob objektu, se z dvigalom popeljemo do našega penthouse stanovanja na vrhu. Vstopimo v stanovanje, kjer nas pričaka dnevni del, ki se navezuje na jedilnico in moderno rdečo kuhinjo z BALKONOM v izmeri 3,5 m2, dvema sobama ter kopalnico. Stanovanju pripada klet v izmeri 2,0 m2. Stanovanje se prodaja opremljeno!

Stanovanje ima po GURSu zagotovljeno 1x parkirno mesto na prostem; Dvigalo; Centralno ogrevanje, opremljeno; neposredna bližina vse infrastrukture, narave in rekreacije!

Priporočamo mladim družinam in vsem, ki si želijo mirnega življenja v vsakodnevnem stiku s prestolnico! Vaš klic za ogled z veseljem pričakujemo še danes!

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo za posredovanje v višini 2% + DDV.

Kratek povzetek

Vrsta posredovanja:
Prodaja
Tip nepremičnine:
Lokacija:
Ljubljana okolica
Spalnice:
3
Kopalnice:
1
Površina:
65.60 m²
Parkirišča:
1
Oprema nepremičnine:

Zemljevid

Kontaktirajte nas

Studio 68 d.o.o.
Zaloška cesta 76, 1000 Ljubljana
Miha070 556 554
miha@studio68.si