Lj-Sostro, Brezje pri Lipoglavu: Oaza narave in miru

Price: 279.900 

Property Description

Na idilični lokaciji, ki spominja na neokrnjeno naravo ter skrito pred vsakdanjim življenjem, vam STUDIO68 ponuja hišo, ki vas bo očarala na prvi pogled. Travniki, gozd ter okoliški hribčki z urejenim vrtom na parceli dajejo občutek oddiha v vsakdanjem življenju. Pokličite sedaj!

231 m2, samostojna, zgrajena l. 1983, adaptirana l. 2013, 1.110 m2 zemljišča, Ei: E (105 – 150 kWh/m2a)

Odmaknjena lokacija od ceste in mestnega življenja, kjer se nam s pogledi na okoliške hribe, takoj sprosti duša in telo. Vsakodnevna vožnja do mestne obvoznice nam samo v 10 min hitro mine. Do postaje mestnega potniškega prometa je samo 4,5 km. Za šolske otroke vozi šolski avtobus.

Hiša se nahaja na hribu do katere je asfaltirana cesta, ki nas najprej popelje mimo dveh garaž in nato okoli parcele do nadkritega dvorišča, kjer je prostor še za dodatno parkiranje vsaj dveh avtomobilov. Hiša je sedaj organizirana tako, da omogoča bivanje v dveh ločenih enotah. Razgiban tloris se lahko poveže nazaj v eno celoto tako, da se spet naredi prehod med obema deloma.

Celoten tloris ponuja v enem delu velik dnevno bivalni prostor s teraso, kopalnico; zgoraj sobo z balkonom,predprostor ter spalnico. Spodaj je uporabna shramba oz. klet. Drugi del pa čez svoj vhod v pritličju ponuja kompaktno zasnovano dnevni del kot jedilnico s kuhinjo, shrambo ter  delovno sobo. V nadstropju pa se nahaja spalnica s kopalnico ter dodatno sobo.

Centralno ogrevanje na kurilno olje, odlična ohranjenost, tehnološka dovršenost z video nadzorom ter alarmom, avtomatskimi vrati, itd… Potok z mlinčkom daje pašo za oko in telo poleg vse ostale dovršenosti.

Razgiban teren ter tloris hiše ponuja veliko možnosti za srečno življenje ter aktivnosti! Priporočamo samo za mlade po duši  in srcu!

Prodajni Pogoj: Kupec plača provizijo 2% +DDV.

 

Quick Summary

Property ID:
1258
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana okolica
Bedrooms:
4
Bathrooms:
2
Area:
231.00 m²
Parking place:
4
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si