Grosuplje: 10 min do Ljubljane

Price: 275.000 

Property Description

Prikupna hiša se nahaja v urejeni ulici v kateri so same nove hiše. V naravo objet atrij se navezuje na potok. Lokacija se nahaja 10 min vožnje iz Ljubljane. Hiter in direkten dostop do Ljubljane omogoča lagodno vsakodnevno življenje in delo v prestolnici. Hitro pokličite še danes za vaše lagodno življenje!

160 m2, dvojček, zgrajena l. 2005, adaptirana l. 2015, 345 m2 zemljišča, etažnost: P+M

Energ. razred: EI v izdelavi

Studio68 vam v bližini Ljubljane predstavlja TOP LOKACIJO urejene NOVE soseske ob POTOKU. Lagodno življenje v naravi lahko vak dan brez težav in hitro zamenjate za mestni vrvež v prestolnici.

Pred prikupno PRENOVLJENO hišo je dovolj parkirnega prostora do 4 avtomobilov. Vstopimo skoz vetrolov ob nadstrešenem parkirnim mestom. Od tukaj naprej se nam odpre pogled na vhodno vežo ter čez dnevni prostor naprej vse do vrta za hišo. Vhodna veža povezuje celotno hišo in takoj ob vhodu najdemo dnevno kopalnico z wc-jem in utilitijemdelovno sobo, ter stopniščem z garderobnim delom.

Naprej vstopamo v dnevno bivalni prostor, kjer se nam odpre pogled na vrt z nadstrešeno teraso. Pogled na vrtnice in ostalo naravo nam pričara vso romantiko, ki jo potrebujemo za srečno življenje. Dnevno bivalni prostor ima na levi prostorno in svetlo kuhinjo z otokom ter jedilnico, na drugi strani pa dnevno sobo s panoramsko stekleno steno ter kaminom. 

V zgornjem nadstropju se nam po prostornem stopnišču zvrstijo velika kopalnica z masažno kadjo, uporabni garderobni prostorsoba z balkonom, spalnica z balkonom ter velika spalnica s pogledom na vrt. Na vrtu se lahko sproščate v masažni kadi!

Hiša je bila celovito adaptirana in končana s strani lastnika od 3. gradbene faze naprej. Dodatna toplotna izolacija strehe v letu 2013 zagotavlja nizke mesečne stroške za ogrevanje. Vetrolov in streha terase izdelana v letu 2015 in 2017.

Ogrevanje in sanitarna voda na plin; mestni plinovod v izgradnji v bližnji prihodnosti; Talno ogrevanje v kopalnici; Urejen zelenjavni vrt s priročno zidano vrtno uto za shranjevanje orodja! Ogrevanje s kaminom na drva ogreje celotno hišo!

Primerno za vse mlade ali velike družine z domačimi živalmi vseh velikosti, ki si želijo vso infrastruktro v bližini, urejeno parkiranje ter hiter dostop do mesta ali narave! Ne čakajte naslednji dan in pokličite že zdaj!

Quick Summary

Property ID:
2037
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana okolica
Bedrooms:
3
Bathrooms:
2
Area:
160.00 m²
Parking place:
4
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si