Ce-okolica: Vila z bazenom obdana z naravo

Price: 670.000 

Property Description

Reprezentančna vila je postavljena na atraktivni lokaciji, ki zagotavlja najvišjo raven zasebnosti ter lepih dolgih pogledov v naravo, saj se v neposredni bližini ne nahaja nobena druga nepremičnina. Poleg izjemne lokacije, to vilo odlikuje tudi lepo urejena okolica z vrtom ter dovoz za kar 15 avtomobilov. Vila se lahko uporablja tudi za poslovno dejavnost, saj ima ločena vhoda ter dvojno notranje stopnišče. Z veseljem pričakujemo vaš klic za ogled v prihodnjih dneh!

Pametna osnovna ureditev tlorisa je predvidevala poslovno dejavnost v pol kletnih prostorih. Tako se je tudi oblikoval dovoz ter celotna ureditev dvovišinskega vrta. Ob prihodu nas preseneti prostoren parkirni prostor za goste. Dovoz za lastnike je skrit za naravo vrta.

POSLOVNI DEL se nahaja v pol kletnih prostorih, do katerih iz glavne veže vstopamo po ločenih stopnicah navzdol. Tukaj se nanizajo prostori za zobno ordinacijo ali katerokoli drugo poslovno dejavnost. Ločeni wc za goste in zaposlene, 2x kopalnica, 5x sob ( sedaj savna, fitnes, družabna soba, soba za goste, čajna kuhinja) in kurilnica. Kurilnica ima ločeno ogrevanje za vsako etažo. Peč je bila zamenjana leta 2015.

PRIVATNI DEL  se delno tudi nahaja v pol kletnih prostorih in sicer: pomožni prostor, vinska klet, 2x garaža in delavnica. Pred garažo je na dovozu še prostor za 2 avtomobila. V pritličju se nizajo prostori okoli centralnega stopnišča in do katerih lahko dostopamo iz dveh vhodov: stranskega privatnega ter sprednjega, ki služi tudi za reprezentančni ali poslovni namen. Tukaj najprej vstopimo v sprejemno avlo in na desno pogledamo v knjižnico s stilnim pohištvom. V poslovni del navzdol po stopnicah ali pa naprej v privatni del vile. Naprej se sprehodimo po svetli dnevni sobi s kaminom in nato do velike jedilnice za 12 gostov. Ločena kuhinja z jedilnico nas popelje na vrt z bazenom. Tukaj se nam pogledi odprejo proti naravi, ki obdaja celotno okolico. Privatni del v pritličju zaključuje spalnica z garderobno sobo, kopalnico ter 2x wc.

V mansardi se nahajajo še prostori za preostalo družino v naslednji sestavi: dnevna soba, kuhinja, dve spalnici, kopalnica, pomožni prostor, garderobni hodnik ter terasa nasproti sonca.

Ei: D; kvadratura 518,7 m2 ( celotna 600 m2 ), leto gradnje 1996; parcela velikost 1.643 m2; ogrevanje na olje nova peč 2015; plin priključek v kurilnici; nova streha 2017; bazen dimenzije 6 x 4,8 m; globina 1,7 m; vrt urejen z bonsai tipom rastlin ter cipresami po celotni meji okoli hiše; video varovanje 24/7.

Vilo odlikuje prefinjen okus izbora stilnega pohištva, ki se prodaja skupaj z vilo; kvalitetnega stavbnega pohištva – vrata in vitraži, kovane ograje, masivni parket, tepihi ter kamnite obloge.

Osebno priporočamo podjetnikom, ki si želijo dela v naravi v družinskem okolju ali za podjetja, katera narava poslovanja zahteva najvišjo možno raven reprezentance. Pokličite še danes za ogled ob prihodnjem lepem vremenu!

Bližina term Dobrna ter 50 minut vožnje do Rogaške Slatine. Od Ljubljane ali Letališča Brnik potrebujete dobrih 60 minut vožnje ter 45 minut do Maribora.

Način prodaje: kupec lahko plača svoj del provizije ali pa prevzame plačilo davka na promet z nepremičninami.

Quick Summary

Property ID:
2760
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
5
Bathrooms:
4
Area:
518.70 m²
Parking place:
15
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si