Ce-okolica: Gala vila

Price: 650.000 

Property Description

Unikatno in umetniško vrhunsko zasnovana vila obsega arhitekturni prvenec tako z zunanjo podobo kot tudi z notranjo zasnovo. Tukaj najdete srečo v doživetjih in uživanju v vsakem trenutku bivanja. Želja po združitvi vašega kreativnega dela z “dolce vita”  življenjskim stilom je sedaj in zdaj možna. Idealna lokacija v naravi, intima, vrhunska arhitektura ter pravo umetniško delo galerijskega vhodnega dela, vas vsakič popelje v nova nebesa. Neprecenljivo!

Galerijska Vila, SPA, 2x ločeni stanovanji; vinska klet, dvigalni jašek, 2x garaža, velike terase, dovoz, studio, nebeška galerija; velikost: 756,0 m2; zgrajeno leta: 1991; zemljišče: 1.879 m2; dovozna cesta 135,0 m2;  Ei: C.

Skulpturno oblikovana vila ob samem prihodu navduši vsakogar, ki ceni kulturo in umetnost. Iz dovozne ploščadi vstopimo v galerijski del, ki navdušuje s svojo dimenzijo v višini kot tudi prostornosti. Od tukaj nas naprej vabi v vsa ostala nadaljevanja tega umetniškega dela.

Naprej v dnevni del s kaminom ter pogledom na teraso in naravo. Na drugi strani vidimo kuhinjo in jedilnico ter naprej še servisni del s shrambo ter prehodom do garaže za 2 luksuzna avtomobila. Spalnica ima svojo kopalnico, garderobo ter teraso.

Sprehajanje po prostorih nadaljujemo po stopnišču navzgor do visoke galerije, 2x delovnih prostorov s kopalnico z dvigalnim jaškom, ter nato prispemo še do ločenega 2 sobnega stanovanja s teraso.

Spodnja etaža ponuja vse za uživanje: SPA z bazenom, masažnim bazenom, savno in teraso, vinsko klet z barom, veliko klet, 2x shrambo, kurilnico z delavnico, vhod za ločeno garsonjero ter prostorom za stroje in orodje.

Osebno priporočamo samo tistim, ki so enostavno zadovoljni le z najboljšim!

Quick Summary

Property ID:
3104
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ostalo
Bedrooms:
5
Bathrooms:
6
Area:
756.00 m²
Parking place:
6
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si