Lj.-Rožna dolina: PRODANO! VILA 9ka – sončno stanovanje 1N-03

Property Description

Mimo Rožne doline se pripeljemo do novega nadstandardnega nizko energetskega večstanovanjskega objekta Vila 9ka. Če iščete sončno stanovanje z razgibano teraso, z avtodvigalom urejenim dostopom do parkiranja pod objektom ter vso infrastrukturo na dlani, ne čakajte na sončne dni in pokličite že danes. Z veseljem pričakujemo vaš klic!

4 sobno stan.; novogradnja – predvidena selitev 2022, velikost stanovanja 119,7 m2, balkon 17,74 m2, shramba 6,91 m2; 1/2 nad.; Ei: B

Vila 9ka je zasnovana po najmodernejših arhitekturnih standardih in vam ponuja zelene atrije, avto dvigalo v kletno garažo, moderno arhitekturo z odprtimi tlorisi ter panoramskimi okni in ne na vse zadnje tudi razgibane sončne terase.

Lokacija ponuja kvalitetno in mirno življenjsko okolje v neposredni bližini Rožnika, hkrati pa hitro dostopnost do obvoznice. Nedaleč stran se nahaja vrtec, šola in vsa druga potrebna infrastruktura za dnevne opravke in nakupe.

V kletno etažo vas elegantno pripelje avto dvigalo. Tukaj za vsako stanovanje najdemo dva parkirna prostora, shrambo in skupno kolesarnico.

Z zenitno svetlobo osvetljeno stopnišče ali veliko dvigalo nas vodita v prilično 4-sobno sončno in prostorno stanovanje. Ob vhodu nas pozdravi hodnik z garderobo in svetel utility, nato sledita dve otroški sobi. Od ostalih prostorov je ločena prostorna zakonska spalnica s prehodno garderobo in svojo kopalnico. Spalni prostori so idealno orientirani na sever proti Rožniku.

Širok hodnik nas popelje proti odprti dnevni sobi in kuhinji z jedilnico.  Dnevni prostor ima velika panoramska okna na jug in vzhod. Dostopamo do prostornega in razgibanega balkona, kjer so ozelenjena korita.

Priporočamo ljudem s preprostim okusom, ki za svoj denar želijo dobiti le najboljše.

Prodajni pogoj: brez provizije za kupca. Slike so abstraktni prikaz.

Quick Summary

Property ID:
2955
Property status:
Sale
Property type:
Bedrooms:
3
Bathrooms:
2
Area:
144.01 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si