Lj.-Rožna dolina: PRODANO!

Property Description

Mimo Rožne doline se pripeljemo do novega nadstandardnega nizko energetskega večstanovanjskega objekta Vila 9ka. Če iščete sončno stanovanje z zelenim atrijem, z avtodvigalom urejenim dostopom do parkiranja pod objektom ter vso infrastrukturo na dlani, ne čakajte na sončne dni in pokličite že danes. Z veseljem pričakujemo vaš klic!

4 sobno stan.; novogradnja – predvidena vselitev druga polovica 2022, velikost stanovanja 119,7 m2, terasa 36,27 m2, atrij 130,61 m2, shramba 6,94 m2; P/2 nad.; Ei: B

Vila 9ka je zasnovana po najmodernejših arhitekturnih standardih in vam ponuja zelene atrije, avto dvigalo v kletno garažo, moderno arhitekturo z odprtimi tlorisi ter panoramskimi okni in ne na vse zadnje tudi razgibane sončne terase.

Lokacija ponuja kvalitetno in mirno življenjsko okolje v neposredni bližini Rožnika, hkrati pa hitro dostopnost do obvoznice. Nedaleč stran se nahaja vrtec, šola in vsa druga potrebna infrastruktura za dnevne opravke in nakupe.

V kletno etažo vas elegantno pripelje avto dvigalo. Tukaj za vsako stanovanje najdemo dva parkirna prostora, shrambo in skupno kolesarnico.

Z zenitno svetlobo osvetljeno stopnišče ali veliko dvigalo nas vodita v prilično 4-sobno sončno in prostorno stanovanje. Ob vhodu nas pozdravi svetel utility, nato sledita dve otroški sobi. Od ostalih prostorov je ločena prostorna zakonska spalnica s prehodno garderobo in svojo kopalnico. Spalnica ima izhod na teraso in ozelenjen atrij. Spalni prostori so idealno orientirani na sever proti Rožniku.

Širok hodnik nas popelje proti odprti dnevni sobi in kuhinji z jedilnico.  Dnevni prostor ima velika panoramska okna na jug in zahod, kjer so dostopi do prostorne terase z zelenim atrijem. Atrij postane vaša zelena oaza sredi urbanega okolja.

Priporočamo ljudem s preprostim okusom, ki za svoj denar želijo dobiti le najboljše.

Prodajni pogoj: brez provizije za kupca. Slike so abstraktni prikaz.

Quick Summary

Property ID:
2953
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
3
Bathrooms:
2
Area:
119.70 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si