Ljubljana, Vič, 3-sobno, BLIŽINA ROŽNIKA, PST + ATRIJ

Price: 399.669 

Property Description

STUDIO68 vam predstavlja: v neposredni bližini narave Rožnika in centra mesta Ljubljane, v modernem stanovanjskem objektu (Vila Rožna dolina), 3. sobno stanovanje s čudovitim atrijem. PRIMERNO ZA INVESTICIJO za oddajanje. Z veseljem pričakujemo vaš klic!

83,4 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2011, 114 m2 zemljišča, P/4 nad., EI: C (35 – 60 kWh/m2a)

Dodaten opis

Stanovanje se nahaja v mirnem vendar zelo urejenem okolju same mikrolokacije, ki je obdano z zelenimi (rekreacijskimi) površinami, kot sta Pot spominov in Krajinski park Rožnik. Neposredna bližina trgovin, banke, LPP postaje pa omogoča vsakodnevna opravila brez avta.

Spoznajmo se s prijetnim tlorisom orientiranim stran od hrupa in proti naravi Rožnika. Obsega kuhinjo z dnevnim prostorom in izhodom na atrij, spalnico in otroško sobo, ki imata prav tako izhod na atrij, kopalnico in ločene sanitarije, predsobo, shrambo v kleti in dve parkirni mesti.

Neposredno v okolici je tudi postajališče mestnega potniškega prometa, kar zagotavlja dobro povezanost znotraj glavnega mesta, zelo blizu pa je tudi uvoz na ljubljansko uvoznico (Lj.-Brdo) in južna vpadnica v mesto.

Poleg vseh kvalitet okolice, pa je potrebno še poudariti, da se v bližini nahaja vsa potrebna infrastruktura, kot so vrtec, osnovna in srednja šola, prav tako pa tudi nekatere izmed fakultet.

Izjemno stanovanje za vse ki obožujejo življenje v mestu, vendar pa hkrati tudi radi živijo v ugodju vrta oziroma atrija, kot ga ponujajo hiše.

Pokličite in se dogovorite za ogled! Z veseljem pričakujemo vaš klic!

Način prodaje: kupec lahko plača svoj del provizije ali pa prevzame plačilo davka na promet z nepremičninami.

 

Quick Summary

Property ID:
1239
Property status:
Sale
Property type:
Location:
Ljubljana
Bedrooms:
2
Bathrooms:
2
Area:
83.40 m²
Parking place:
2
Property Features:

Map

Contact Agent

Miha Novak
070 556 554
miha@studio68.si