Dobrodošli pri Studio68!


IDEJA

Studio68 združuje način trgovanja z nepremičninami na kreativen način, ki je prijaznejši do strank ter podprt z naprednim in ne samo s splošnim servisom pri delu z nepremičninami. Dodatne storitve segajo na področje projektiranja, notranjega oblikovanja in svetovanja.


NAMEN

Namen pristopa k delu je predvsem izboljšati samo izkušnjo strank pri trgovanju z nepremičninami, spremeniti odnos do dela ter izmenjava informacij na trgu z nepremičninami do kočnega uporabnika. Tako se dosega tudi hitrejša in bolj kvalitetna storitev, za vaše zadovoljstvo, hkrati pa tudi za naše v Studio68.


VIZIJA

Studio68 ne želi postati največja, najboljša ali najbolj prepoznavna blagovna znamka na trgu z nepremičninami. Stremimo predvsem k najboljšemu odnosu do strank, medsebojnih odnosih, ki bodo prinesli največje zadovoljstvo in kar se da dobro izkušnjo pri poslovanju z vašo nepremičnino. S takim odnosom pri posredovanju bomo za vas postali najboljša nepremičninska družba: Studio68.


O NAS

Miha Novak, MArch (BiA)

Lastnik / direktor

S končanim študijem arhitekture z odliko je izpolnil eno izmed otroških sanj, ki jo je nato še nadgradil s študijem magisterija iz arhitekture in oblikovanja mest v Rotterdamu. Deloval oziroma sodeloval s slovenskimi in tujimi arhitekturnimi biroji. Po vrnitvi v Slovenijo začel svojo prakso v biroju Arhipol in kasneje ustanovil STUDIO68 nepremičninsko agencijo. Nepremičninsko agencijo s poslanstvom,  da Studio68 postane Vaš najljubši partner v Vašem mestu in poslovanju z nepremičninami.