Dobrodošli pri Studio68!


IDEJA

Studio68 združuje način trgovanja z nepremičninami na kreativen način, ki je prijaznejši do strank ter podprt z naprednim in ne samo s splošnim servisom pri delu z nepremičninami. Dodatne storitve segajo na področje projektiranja, notranjega oblikovanja in svetovanja.


NAMEN

Namen pristopa k delu je predvsem izboljšati samo izkušnjo strank pri trgovanju z nepremičninami, spremeniti odnos do dela ter izmenjava informacij na trgu z nepremičninami do kočnega uporabnika. Tako se dosega tudi hitrejša in bolj kvalitetna storitev, za vaše zadovoljstvo, hkrati pa tudi za naše v Studio68.


VIZIJA

Studio68 ne želi postati največja, najboljša ali najbolj prepoznavna blagovna znamka na trgu z nepremičninami. Stremimo predvsem k najboljšemu odnosu do strank, medsebojnih odnosih, ki bodo prinesli največje zadovoljstvo in kar se da dobro izkušnjo pri poslovanju z vašo nepremičnino. S takim odnosom pri posredovanju bomo za vas postali najboljša nepremičninska družba: Studio68.


O NAS

Miha Novak, MA (BiA)

Lastnik / direktor

S končanim študijem arhitekture z odliko je izpolnil eno izmed otroških sanj, ki jo je nato še nadgradil s študijem magisterija iz arhitekture in oblikovanja mest v Rotterdamu. Deloval oziroma sodeloval s slovenskimi in tujimi arhitekturnimi biroji. Po vrnitvi v Slovenijo začel svojo prakso v biroju Arhipol in kasneje ustanovil STUDIO68 nepremičninsko agencijo. Nepremičninsko agencijo s poslanstvom,  da Studio68 postane Vaš najljubši partner v Vašem mestu in poslovanju z nepremičninami.

Iris Jamnik, univ. dipl. ekon.

Nepremičninska posrednica

Po zaključenem študiju na Ekonomski fakulteti v Ljubljani je najprej delovala v prodaji informacijske tehnologije, nato pa v bančnem sektorju. V želji, da se sooči z novimi izzivi, se je odločila za samostojno podjetniško pot in je pridobila licenco za nepremičninskega posrednika. STUDIO 68 ji sedaj omogoča izpolnitev te poti, pri čemer uspešno združuje prodajno usmerjenost, dolgoletne bančne izkušnje, komunikativnost in korektnost v poslovnih odnosih. Rekreativno športno preživljanje prostega časa ji daje dodatno motivacijo in pozitivno energijo, ki se jo občuti na vsakem koraku.

Tilen Strgar

Asistent

Po končani gimnaziji v Ljubljani, se je večni in najzvestejši navijač Londonskega Arsenala  skupaj s svojo družino preselil v Moskvo, kjer je v  5-ih letih ob študiju mednarodnih odnosov na priznani ruski univerzi MGIMO doživel in občutil marsikaj, predvsem pa je dobil znanje, ki mu bo širilo obzorja v celotni prihodnji karieri. Sedaj po študiju na Univerzi v Ljubljani, zvesto sodeluje s STUDIO68 nepremičninsko agencijo ter povezuje nepremičninski prostor v Sloveniji z Ruskim trgom.