Miha novak O nas
5/5
Najbolj prijetna izkušnja nakupa nepremičnine doslej! Znanje agenta nas je pripeljalo do sanjskega doma.
by Martin Ž.
Lastnik hiše
Učinkovita in pozorna storitev. Pomagal nama je brezskrbno najti popolno stanovanje.
by Jerca S.
Lastnica stanovanja
Vodil naju je korak za korakom in nakup novega doma spremenil v veselo potovanje. Zelo priporočam!
by Maja K.
Lastnica hiše

O meni

S končanim študijem arhitekture z odliko je izpolnil eno izmed otroških sanj, ki jo je nato še nadgradil s študijem magisterija iz arhitekture in oblikovanja mest v Rotterdamu. Deloval oziroma sodeloval s slovenskimi in tujimi arhitekturnimi biroji.

Po vrnitvi v Slovenijo začel svojo prakso v biroju Arhipol in kasneje ustanovil Studio68 nepremičninsko agencijo. Nepremičninsko agencijo s poslanstvom,  da Studio68 postane Vaš najljubši partner v Vašem mestu in poslovanju z nepremičninami.

Informacije:

Izobrazba

Studio68 Ljubljana nepremicninska agencija

Ideja

Studio68 združuje način trgovanja z nepremičninami na kreativen način, ki je prijaznejši do strank in sloni na strokovnem delu z nepremičninami. Dodatne storitve segajo na področje arhitekturnega projektiranja, notranjega oblikovanja in projektnega svetovanja.

Namen

Namen pristopa k delu je predvsem izboljšati samo izkušnjo strank pri trgovanju z nepremičninami, spremeniti odnos do dela ter izmenjava informacij na trgu z nepremičninami do končnega uporabnika. Tako se dosega tudi hitrejša in bolj kvalitetna storitev, za vaše zadovoljstvo, hkrati pa tudi za naše v Studio68.

Slika Ljubljana nepremicnine

Vizija

Studio68 želi za vas postati najboljša ali najbolj prepoznavna blagovna znamka na trgu z nepremičninami. Stremimo predvsem k najboljšemu odnosu do strank, medsebojnih odnosih, ki bodo prinesli največje zadovoljstvo in kar se da dobro izkušnjo pri poslovanju z vašo nepremičnino. S takim odnosom pri posredovanju bomo za vas postali najboljša nepremičninska družba: Studio68.

Aktiva

V sodelovanju z najboljšimi iz sveta golfa v Sloveniji, smo, kot sami ljubitelji golfa, z veseljem postali ponosni sponzorji golf igrišča Trnovo v Ljubljani. Zavedamo se, da je rekreacija in druženje ključnega pomena za najboljše življenje. Prav tako pa tudi to prispeva k izgradnji trdnih poslovnih odnosov v celotni Studio68 ekipi.

Povezujemo prijetno s koristnim, kar nam omogoča doseganje najboljših rezultatov in ustvarjanje več prostega časa tako v zasebnem kot poslovnem svetu. Veselimo se srečanja z vami na golf igrišču Trnovo!

Compare listings

Compare